Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Στα μέσα του Φλεβάρη ενεργοί πολίτες συναντηθήκαμε στον Πολύγυρο και αποφασίσαμε για την αναγκαιότητα δημιουργίας επιτροπής «Ακρίβεια-στοπ» στην περιοχή μας.
Στη Χαλκιδική, όπως και σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας , τα οικονομικά προβλήματα , η ανεργία , οι ελλιπείς παροχές  στην υγεία, στην εκπαίδευση, στις τέχνες, στον αθλητισμό, σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς μας διογκώνονται χωρίς να υπάρχει από την κεντρική εξουσία συγκεκριμένο πρόγραμμα διαφυγής από αυτή τη πορεία.
Η χώρα υποθηκεύεται, άγνωστο έως πότε, για την εξασφάλιση δανείων που θα στηρίξουν τις ιδιωτικές επενδύσεις και συμφέροντα εις βάρος του ελληνικού λαού, που βλέπει το μόχθο του τόσων χρόνων για την εξασφάλιση δημόσιων αγαθών, να εξανεμίζεται και να πληρώνει και πάλι ο ίδιος το ξεχαρβάλωμα της οικονομίας αυτής της χώρας και τον ολικό καταποντισμό στο ρήγμα της παγκόσμιας κρίσης.
Είναι ανάγκη λοιπόν να αντισταθούμε με κάθε μέσο πίεσης που διαθέτουμε ώστε να αντιστρέψουμε την πορεία αυτή.
Μέσα από αυτή τη σκοπιά αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την πρώτη μας εκδήλωση με θέμα την δημιουργία των επιτροπών «Ακρίβεια – στοπ» στις πόλεις της Χαλκιδικής και να γίνει  ενημέρωση από μέλη ανάλογων επιτροπών («Ακρίβεια-στοπ», «Δεν πληρώνω», «Επιβάτες»)  άλλων περιοχών.
Η μέρα και το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας εκδήλωση για την δημιουργία της επιτροπής στην Χαλκιδική θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες
Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Να βάλουμε μαζί το μικρό μας λιθαράκι στον μονόδρομο της ανατροπής της ασφυκτικής κατάστασης που εξωθούνται οι ζωές μας.    

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  Άρης   6947028522
                                          Ελένη  6944631841

1 σχόλιο:

  1. Καλή φάση.
    Καλό ξεκίνημα, καλή δύναμη, καλούς αγώνες και καλές αναρτήσεις.
    Όλα ...καλά δηλαδή, ότι χρειάζεται σε μια κακιά εποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή